loading

OUR WORKOUT

Borstcrawlcursus

De borstcrawlcursus is geschikt voor bijna alle niveau’s: ben je een startende zwemmer die de borstcrawl graag onder de knie wil krijgen of heb je al enige zwemervaring maar wil je jouw techniek verbeteren, met deze cursus werk je aan de perfecte slag. Na 12 wekenkan je minimaal 200 meter borstcrawl zwemmen. In deze cursus zwem je maximaal met 12 personen onder leiding van een van onze professionals.

Groeps Training

Wil je meer begeleiding, stimulans en uitdaging tijdens het zwemmen? Of wil je de borstcrawl techniek verbeteren? Doe dan mee met onze Groepstraining. We bieden een dagelijkse zwemtraining aan voor verschillende niveaus waarbij je onder begeleiding van een coach werkt aan jouw conditie én techniek tegelijkertijd. Een groepstraining duurt 45 minuten en biedt plaats voor 12 zwemmers.

Personal Training

Werk intensief aan jouw zwemtechniek én conditie met een personal trainer. Personal training is ideaal als je sneller resultaat wilt boeken of individuele begeleiding wenst. Samen met je trainer werk je gericht aan jouw specifiekedoelen, welk niveau zwemmer je ook bent.

Banenzwemmen & Laps

Duik de dag in, in je eigen tempo. Werk aan souplese en conditie in het zwembad. Zwem voor je zelf of kies een van de trainingsschema’s.

Hiervoor kunt u kaarten kopen aan de kassa of ze online boeken. Neem wel uw bevestiging mee.